20 Март 2018 - 00:55:03

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani, Ve molam da si gi zakrpite i obezbedite o .......Повеќе
12.10.2016 во 01:46:43
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Ve molam da si gi zakrpite i obezbedite o .......Повеќе
12.10.2016 во 01:46:34
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Октомври 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by