31 Март 2020 - 11:09:20

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Паркирањето до и з .......Повеќе
14.05.2019 во 14:33:30
Тип на барање: останато
Одговорено Дали воопшто ви е во план во бе .......Повеќе
14.05.2019 во 12:09:18
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Дали и кога ви е во план да ја н .......Повеќе
14.05.2019 во 12:03:02
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Мај 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by