19 Декември 2018 - 11:00:18

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Решавање на комунален проблем....Повеќе
14.11.2017 во 16:42:07
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Kako nadlezni za bezbednosta na opstinskite ulici baram .......Повеќе
14.11.2017 во 14:33:15
Тип на барање: останато

  1