21 Февруари 2019 - 20:45:24

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, имаме многу убав н .......Повеќе
16.05.2017 во 08:32:37
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, секоја чест за уре .......Повеќе
16.05.2017 во 08:19:54
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1