24 Март 2019 - 22:09:05

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Dali opstinata ima namera da donese DUP za cetvrt I17 ka .......Повеќе
18.04.2017 во 12:39:44
Тип на барање: останато
Одговорено Кога се планира и дали Општина .......Повеќе
18.04.2017 во 10:20:33
Тип на барање: останато
Одговорено Кога се планира и дали Општина .......Повеќе
18.04.2017 во 10:19:52
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Април 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by