31 Март 2020 - 04:29:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvan Gradonacalnik na Opstina Aerodrom, Ve izgla .......Повеќе
22.04.2019 во 15:58:25
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Добар ден почитувани, сакам д .......Повеќе
22.04.2019 во 12:47:02
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Ви се обраќам поради долгороче .......Повеќе
22.04.2019 во 09:48:36
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Април 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by