26 Мај 2019 - 02:57:16

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Дали ке превземете некакви акт .......Повеќе
23.01.2018 во 15:44:26
Тип на барање: останато
Одговорено Дали некогаш ке ја санирате пе .......Повеќе
23.01.2018 во 15:41:20
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Јануари 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by