23 Јануари 2020 - 06:21:52

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено На почеток на улицата М.Ш.Шарло .......Повеќе
03.10.2018 во 10:45:19
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by