21 Јануари 2019 - 20:39:19

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Замена на прегорена светилка н .......Повеќе
30.04.2017 во 21:09:33
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Април 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by