26 Мај 2019 - 02:54:56

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено До кога ќе дозволувате во парк .......Повеќе
31.01.2018 во 10:21:19
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани! Најпрво да ви кажа .......Повеќе
31.01.2018 во 09:24:02
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Јануари 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by