16 Ноември 2018 - 03:18:33

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Na ul M.S.Sarlo i Milan Zecar na raskrsnica sproti bivsa .......Повеќе
04.05.2017 во 11:07:58
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1