26 Мај 2020 - 23:12:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Во рок од 48 саати ќе добиете од .......Повеќе
04.07.2019 во 22:29:03
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, дрвата кои ги поса .......Повеќе
04.07.2019 во 15:49:51
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1

 

Архива

<< Јули 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by