26 Мај 2020 - 23:04:26

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, во ОУ Блаже Конеск .......Повеќе
05.07.2019 во 12:45:20
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, пред неколку дена .......Повеќе
05.07.2019 во 12:39:17
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1

 

Архива

<< Јули 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by