16 Ноември 2018 - 01:52:28

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани. Ме интересира дал .......Повеќе
27.01.2017 во 09:46:40
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Vekje 15 dena niedna svetilka ne raboti pred zgradite 61 .......Повеќе
25.01.2017 во 23:09:33
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Na 12.01.2017 imame dostaveno barawe za uplateni pari po .......Повеќе
25.01.2017 во 15:27:06
Тип на барање: останато
Одговорено Кога ќе го асфалтирате приклуч .......Повеќе
24.01.2017 во 10:06:25
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, ве молам за поста .......Повеќе
22.01.2017 во 20:58:57
Тип на барање: Нова урбана опрема: кошници за отпадоци
Одговорено Vo vrska so ednokratnata paricna pomos za novorodence ko .......Повеќе
20.01.2017 во 21:17:03
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, во пошта бев инф .......Повеќе
18.01.2017 во 15:18:09
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Po najavenoto menuvanje na fasadi za 2017,s .......Повеќе
17.01.2017 во 15:41:36
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме надлежните во Општина А .......Повеќе
14.01.2017 во 01:43:17
Тип на барање: останато
Одговорено Барањето се однесува за промен .......Повеќе
11.01.2017 во 19:32:11
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Бараме надлежните во Општина А .......Повеќе
10.01.2017 во 13:39:51
Тип на барање: останато
Одговорено Pred zgradite 61,63,65 i 67 na Vidoe Smilevski Bato vo N .......Повеќе
10.01.2017 во 09:30:28
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, се работи за ул Мет .......Повеќе
09.01.2017 во 15:24:37
Тип на барање: останато
Одговорено Barawe za paricna pomoms za novorodence koe e rodeno na .......Повеќе
08.01.2017 во 18:24:29
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани,имаме поднесено ба .......Повеќе
08.01.2017 во 14:16:27
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Ви се обраќам во .......Повеќе
03.01.2017 во 15:52:32
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Јануари 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by