16 Ноември 2018 - 02:04:51

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На автобуската п .......Повеќе
22.02.2017 во 14:59:37
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, ве молам да пренес .......Повеќе
21.02.2017 во 06:40:18
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани Ги поздравувам Ваш .......Повеќе
17.02.2017 во 12:36:45
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено На улица Тодор Чангов 24 број 5 п .......Повеќе
16.02.2017 во 15:47:01
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Станарите од згра .......Повеќе
15.02.2017 во 11:26:50
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено pocituvani me interesira dali vo vasata opstina ima plac .......Повеќе
14.02.2017 во 20:09:30
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Поради изградбат .......Повеќе
13.02.2017 во 15:31:58
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани ! Сакам да Ве замол .......Повеќе
13.02.2017 во 14:28:37
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Здраво. Ме интересира кога ке .......Повеќе
10.02.2017 во 22:46:27
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Od kako snegot se stopi ni preostana da g .......Повеќе
10.02.2017 во 08:46:13
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ве молам за инфор .......Повеќе
06.02.2017 во 09:33:56
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Февруари 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28      

Sponsored by

Developed by