23 Јули 2019 - 05:01:56

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ne raboti niedna sijalica na cela linija na ulicno osvet .......Повеќе
28.02.2018 во 15:19:48
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани Како жител на окол .......Повеќе
25.02.2018 во 13:20:39
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено na prasanjeto isprateno na 16.02.2018 vo 12.08.025 dobi .......Повеќе
22.02.2018 во 09:06:09
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам да се врати во функциј .......Повеќе
18.02.2018 во 15:53:55
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Me interesira cena na komunalii po m2 za gradba vo Dolno .......Повеќе
16.02.2018 во 12:08:25
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Известени сме дек .......Повеќе
06.02.2018 во 15:28:47
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, Уште еднаш барам д .......Повеќе
02.02.2018 во 10:47:06
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ја проследив инфор .......Повеќе
02.02.2018 во 10:21:57
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено koga ke se regulira soobrakjajot na krstosnicata kaj OU .......Повеќе
01.02.2018 во 10:15:32
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Февруари 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Sponsored by

Developed by