26 Мај 2020 - 23:12:23

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Драг градоначалник, ние младит .......Повеќе
28.02.2019 во 18:53:50
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Ve molam da me izvestite koga ke pocne da se izrabotuva .......Повеќе
27.02.2019 во 15:34:19
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам веднаш бе .......Повеќе
22.02.2019 во 11:57:26
Тип на барање: останато
Одговорено На јавниот паркинг кој го кори .......Повеќе
22.02.2019 во 11:38:23
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Почитувани, помеѓу паркингот н .......Повеќе
22.02.2019 во 09:19:06
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани Би сакала да побар .......Повеќе
18.02.2019 во 10:48:15
Тип на барање: Фонтана и чешмички за пиење вода
Одговорено Драги општинари, сме реагира .......Повеќе
15.02.2019 во 15:15:54
Тип на барање: останато
Одговорено Na bulevar 3ta makedonska brigada br.66 poveke od 6 mese .......Повеќе
14.02.2019 во 17:09:11
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ве замолувам што е .......Повеќе
13.02.2019 во 20:27:40
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Ve zamoluvam da mi odgovorite koj e nadleze .......Повеќе
12.02.2019 во 15:39:24
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, По втор пат ви пиш .......Повеќе
04.02.2019 во 22:39:30
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Февруари 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28    

Sponsored by

Developed by