23 Јули 2019 - 05:30:42

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитуван градоначалник, Ве .......Повеќе
24.03.2018 во 13:27:43
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Ve molam informacija do kade e noviot DUP JI 07,i koga k .......Повеќе
22.03.2018 во 11:37:59
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, На улица 23 Октомв .......Повеќе
16.03.2018 во 13:26:49
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Согласно вашата а .......Повеќе
15.03.2018 во 13:27:15
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, светилката постав .......Повеќе
15.03.2018 во 07:31:00
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, сијаличното место .......Повеќе
14.03.2018 во 20:09:22
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Сакам да побарам корекција на .......Повеќе
13.03.2018 во 22:31:38
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено ke moze li da mi kazete na koj broj mozam da se javam za .......Повеќе
13.03.2018 во 20:07:03
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ve zamoluvam od ime na zitelite vo dvete zg .......Повеќе
07.03.2018 во 08:31:23
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, ви пишувам во врс .......Повеќе
06.03.2018 во 07:38:25
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено Почитувани, Инфраструктурат .......Повеќе
06.03.2018 во 07:33:51
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Ve molam informacija dali opsinata dava e .......Повеќе
05.03.2018 во 09:16:54
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Pocituvanii, kafanata Rulet izveduva gradezni aktivnosti .......Повеќе
03.03.2018 во 12:59:06
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Март 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by