19 Јуни 2018 - 23:38:26

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено SEKOJA CEST! VECERVA E PETTI DEN KAKO NEMAME ULICNO OSVE .......Повеќе
30.04.2016 во 02:48:38
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Ziveam vo zgrada na "Fevruarski Pohod" br.18 i imam prob .......Повеќе
29.04.2016 во 21:12:22
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани Своевремено Ве зам .......Повеќе
29.04.2016 во 17:35:49
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Zdravo,jas ziveam vo Novo Lisice ,fevruarski pohod broj .......Повеќе
27.04.2016 во 22:30:38
Тип на барање: Диви депонии
Одговорено Почитувани, Денес на улица Ва .......Повеќе
27.04.2016 во 16:37:31
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ве молиме искрено .......Повеќе
27.04.2016 во 10:23:57
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено ПОЧИТУВАНИ, РАСКРСНИЦАТА ПОМЕ .......Повеќе
26.04.2016 во 15:40:42
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, сакам да ве известам .......Повеќе
25.04.2016 во 20:20:29
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, веќе 3 месеци помин .......Повеќе
23.04.2016 во 20:30:16
Тип на барање: Нова урбана опрема: кошници за отпадоци
Одговорено Почитувани, Ве молам да пуштит .......Повеќе
20.04.2016 во 09:18:04
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, sakam da ja prijavam kafanata Rulet klub koj .......Повеќе
20.04.2016 во 00:04:20
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, неколку вечери и .......Повеќе
18.04.2016 во 07:54:09
Тип на барање: останато
Одговорено Во мојот стан во нас. Ј. С .......Повеќе
11.04.2016 во 21:22:07
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено И оваа како и минатите години к .......Повеќе
10.04.2016 во 16:47:59
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, ве молам да се прев .......Повеќе
07.04.2016 во 11:23:30
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Здраво, Ме интересира зошто ре .......Повеќе
06.04.2016 во 19:06:13
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Како што веќе објавивте, во тек .......Повеќе
06.04.2016 во 11:53:03
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани Дали општина Аеро .......Повеќе
06.04.2016 во 10:01:29
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, да ве известам дека д .......Повеќе
04.04.2016 во 20:51:54
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1