21 Февруари 2019 - 21:54:17

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Замена на прегорена светилка н .......Повеќе
30.04.2017 во 21:09:33
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Dobar den,sakam da ve izvestam deka blokovskoto zelenilo .......Повеќе
26.04.2017 во 23:13:43
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, Sredinata na mart podensov baranje za edn .......Повеќе
26.04.2017 во 09:45:03
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Пред зградата на .......Повеќе
24.04.2017 во 12:57:11
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Дали крстосницата на ул.Методи .......Повеќе
24.04.2017 во 11:56:04
Тип на барање: останато
Одговорено Веќе четврта недела како е про .......Повеќе
24.04.2017 во 11:45:27
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Нели е ова Граѓан .......Повеќе
20.04.2017 во 11:23:29
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгово .......Повеќе
20.04.2017 во 11:07:46
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани пред месец дена ви .......Повеќе
19.04.2017 во 22:13:55
Тип на барање: останато
Одговорено Dali opstinata ima namera da donese DUP za cetvrt I17 ka .......Повеќе
18.04.2017 во 12:39:44
Тип на барање: останато
Одговорено Кога се планира и дали Општина .......Повеќе
18.04.2017 во 10:20:33
Тип на барање: останато
Одговорено Кога се планира и дали Општина .......Повеќе
18.04.2017 во 10:19:52
Тип на барање: останато
Одговорено Baram na delot od ulicata koja se naoga megu zgradite na .......Повеќе
12.04.2017 во 23:26:43
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено ___ДУП ЈИ 05 ???? Дали е потребно .......Повеќе
12.04.2017 во 22:08:45
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Denes dodeka bev na svoeto rabotno mesto b .......Повеќе
05.04.2017 во 19:05:23
Тип на барање: останато
Одговорено Dobar den! Ziveeme na Ul.Metodija Satorov Sarlo br.6, v .......Повеќе
05.04.2017 во 18:53:30
Тип на барање: останато
Одговорено Dobar den! Ziveeme na Ul.Metodija Satorov Sarlo br.6, v .......Повеќе
05.04.2017 во 18:53:16
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво почитувани Повторно и .......Повеќе
05.04.2017 во 17:29:44
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, ja pozdravuvam inicijativata sto se odviva p .......Повеќе
04.04.2017 во 08:36:53
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Во дворот на комшиите има дрво .......Повеќе
02.04.2017 во 14:22:52
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Април 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by