09 Април 2020 - 22:04:33

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvan Gradonacalnik na Opstina Aerodrom, Ve izgla .......Повеќе
22.04.2019 во 15:58:25
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Добар ден почитувани, сакам д .......Повеќе
22.04.2019 во 12:47:02
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Ви се обраќам поради долгороче .......Повеќе
22.04.2019 во 09:48:36
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, 1-Ќе Ве Молам за и .......Повеќе
19.04.2019 во 21:52:47
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Pocituvani, Ve zamoluvame da napravite uvid pred osnovno .......Повеќе
16.04.2019 во 08:21:44
Тип на барање: Замена на оштетени плочки
Одговорено Здраво. Дали може да ми ја обја .......Повеќе
15.04.2019 во 13:02:19
Тип на барање: останато
Одговорено Би сакала да замолам итно реша .......Повеќе
03.04.2019 во 10:32:26
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве замолуваме да и .......Повеќе
02.04.2019 во 08:43:37
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Детското игралишт .......Повеќе
01.04.2019 во 15:59:30
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Parkingot kaj Triiseri ne se naplatuva , tuka se parkira .......Повеќе
01.04.2019 во 12:11:56
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Драги администратори на ГСЦ, .......Повеќе
01.04.2019 во 09:24:52
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Април 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by