19 Јуни 2018 - 23:37:57

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Во населбата Лиси .......Повеќе
31.05.2016 во 18:02:54
Тип на барање: останато
Одговорено DO NADLEZNITE ZA RECAVANJE NA PROBLEMOT SO ODVRATNATA SM .......Повеќе
29.05.2016 во 23:57:18
Тип на барање: останато
Одговорено Bi sakal da prijavam pregoruvanje na javno osvetluvanje .......Повеќе
29.05.2016 во 23:51:53
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено На средбата на пратениците од .......Повеќе
27.05.2016 во 10:56:47
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, ќе ве замолам да ме .......Повеќе
26.05.2016 во 09:21:36
Тип на барање: останато
Одговорено Дали е исплатена помошта за но .......Повеќе
24.05.2016 во 16:26:02
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Pocituvan, imam edna prijava do vas .sedime vo vojnite b .......Повеќе
23.05.2016 во 12:58:02
Тип на барање: останато
Одговорено Kosta novakovic br 7A (zolta zgrada ) nasproti poliklini .......Повеќе
20.05.2016 во 17:02:54
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, ќе ве замолам да .......Повеќе
18.05.2016 во 17:43:10
Тип на барање: останато
Одговорено ПОЧИТУВАНИ, Навистина ми дојд .......Повеќе
17.05.2016 во 23:16:41
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани. На улица Владимир .......Повеќе
16.05.2016 во 12:23:52
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Уличното осветлен .......Повеќе
14.05.2016 во 21:33:46
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, ме интересира кога .......Повеќе
11.05.2016 во 10:16:54
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, на улица Коста Нов .......Повеќе
11.05.2016 во 09:54:06
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Na ulica Todor Cangov na krakot so ulica 39 ima rasipani .......Повеќе
10.05.2016 во 20:54:00
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pri vozewe so dvospraten avtobus ,na potegot od tobako 2 .......Повеќе
09.05.2016 во 12:21:50
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Бараме во најкраток рок да ги о .......Повеќе
08.05.2016 во 22:17:57
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Почитувани, Повеќе од една не .......Повеќе
08.05.2016 во 22:12:08
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, се јавувам со проб .......Повеќе
05.05.2016 во 13:30:11
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani ,vo vrska so legalizacija na divo izgradena .......Повеќе
03.05.2016 во 19:53:51
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам во најкус .......Повеќе
03.05.2016 во 16:20:05
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено ve molam koga ke go dobijam resenieto za legalizacija na .......Повеќе
03.05.2016 во 09:19:29
Тип на барање: останато

  1