26 Април 2019 - 01:46:35

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ви пишувам за лично да можам да .......Повеќе
29.05.2017 во 22:43:30
Тип на барање: барање за средба со претседателот на совет
Одговорено Здраво, Ве молам за информаци .......Повеќе
29.05.2017 во 16:15:46
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено pocituvani, vasite inspektori treba malku poseriozno da .......Повеќе
27.05.2017 во 01:44:55
Тип на барање: останато
Одговорено Se molat odgovornite isnspektori da izlezat na teren ul .......Повеќе
20.05.2017 во 02:07:00
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, ве молам за инфо што с .......Повеќе
19.05.2017 во 07:01:00
Тип на барање: останато
Одговорено Новиот тротоар од бехатон на у .......Повеќе
17.05.2017 во 12:05:47
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, имаме многу убав н .......Повеќе
16.05.2017 во 08:32:37
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, секоја чест за уре .......Повеќе
16.05.2017 во 08:19:54
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, знам дека нема да о .......Повеќе
13.05.2017 во 22:05:17
Тип на барање: останато
Одговорено Na Vidoe Smilevski-Bato pomegju zgradite 65 i 67 vo Novo .......Повеќе
08.05.2017 во 15:27:15
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани Ви се обраќам во вр .......Повеќе
05.05.2017 во 09:26:29
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Na ul M.S.Sarlo i Milan Zecar na raskrsnica sproti bivsa .......Повеќе
04.05.2017 во 11:07:58
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено (Zolta zgrada) kosta novakovic br 7A pred samata zgrada .......Повеќе
02.05.2017 во 21:48:49
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Пред извесно вре .......Повеќе
02.05.2017 во 16:34:55
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани по стоти пат ви ука .......Повеќе
02.05.2017 во 11:33:59
Тип на барање: останато
Одговорено Добар ден и успешна работен де .......Повеќе
02.05.2017 во 08:31:39
Тип на барање: Замена на оштетени плочки

  1

 

Архива

<< Мај 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by