14 Јули 2020 - 05:24:53

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Би сакала да Ве ин .......Повеќе
31.05.2018 во 10:55:36
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pocituvani, Ve molam veke konecno nekoj da gi obelezi .......Повеќе
29.05.2018 во 11:32:04
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Почитувани, на ул.Петар Ацев б .......Повеќе
28.05.2018 во 09:01:18
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Baranje za sredba so gradonacalnikot so cel razgleduvanj .......Повеќе
16.05.2018 во 13:32:21
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено sredba so gradonacalnikot vo vrska so: 1. problemite ko .......Повеќе
14.05.2018 во 13:48:06
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани, во Ново Лисиче на п .......Повеќе
10.05.2018 во 11:13:19
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, Sakam da prasam dali nie i nasite deca kako .......Повеќе
05.05.2018 во 13:51:11
Тип на барање: останато
Одговорено почитувани, Ве молам за одгов .......Повеќе
04.05.2018 во 18:47:52
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Би сакала да праш .......Повеќе
02.05.2018 во 14:00:47
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Мај 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sponsored by

Developed by