26 Април 2019 - 02:07:33

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani na ul M.S.Sarlo br 9 pri postavuvanje na osve .......Повеќе
30.06.2017 во 10:58:31
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Почитувани, ве информирам дека .......Повеќе
29.06.2017 во 16:07:39
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Ве информирам дека осветлувањ .......Повеќе
29.06.2017 во 16:03:50
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, на зелените површ .......Повеќе
23.06.2017 во 10:37:48
Тип на барање: останато
Одговорено почитувани,ул м.ш.шарло бр 9 во .......Повеќе
16.06.2017 во 18:37:07
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Почитувани, линијата за осветл .......Повеќе
14.06.2017 во 18:30:25
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pocituvani, Na nekolku navrati imame reagirano i razg .......Повеќе
13.06.2017 во 10:42:47
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани општинари кој е одг .......Повеќе
11.06.2017 во 21:58:51
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено POcituvani, Ve molam da se obnovi patekata ispred moj .......Повеќе
02.06.2017 во 14:39:20
Тип на барање: Замена на оштетени плочки

  1

 

Архива

<< Јуни 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by