19 Јуни 2018 - 23:37:44

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani, Poveke pati bea podnesuvani baranja od žit .......Повеќе
30.07.2016 во 09:30:40
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ve molam da se zameni svetilkata pred zgr .......Повеќе
28.07.2016 во 11:12:25
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Ve molam da izvrsite popravka na iskrseni plocki na poce .......Повеќе
28.07.2016 во 11:10:12
Тип на барање: Замена на оштетени плочки
Одговорено Ве молам да се најде решение з .......Повеќе
27.07.2016 во 11:53:42
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ве молам, дали мо .......Повеќе
22.07.2016 во 11:06:48
Тип на барање: останато
Одговорено Zitel sum na Opstina Aerodtom. Ziveam na Mite Bogoevski. .......Повеќе
22.07.2016 во 00:05:37
Тип на барање: останато
Одговорено Ve molam na bul. Vidoe Smilevski Bato broj 89 (ka vlezot .......Повеќе
15.07.2016 во 14:22:24
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pocituvani, ve molam za popravka na cesmickata za pie .......Повеќе
15.07.2016 во 10:23:52
Тип на барање: Фонтана и чешмички за пиење вода
Одговорено vo parkot pozadi zgrada br. 58 na bulevar avnoj ima skrs .......Повеќе
15.07.2016 во 10:19:51
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Ve izvestuvam deka podolg vremenski period ne raboti uli .......Повеќе
14.07.2016 во 16:00:12
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Кога ќе биде завршено целосно .......Повеќе
04.07.2016 во 12:47:54
Тип на барање: останато
Одговорено Дали е предвидено поставување .......Повеќе
04.07.2016 во 12:38:47
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Јули 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by