26 Мај 2019 - 03:49:14

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ve molam da se smenat pregorenite led sijalici na ulicno .......Повеќе
21.07.2017 во 14:18:35
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Во Реонски цента .......Повеќе
20.07.2017 во 10:20:51
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани,ќе ве замолам за ин .......Повеќе
18.07.2017 во 23:12:12
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Како Жители на Опш .......Повеќе
17.07.2017 во 09:11:30
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, веќе 10-тина дена дв .......Повеќе
16.07.2017 во 15:58:18
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Пред две недели н .......Повеќе
11.07.2017 во 12:06:07
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, Би сакал да побар .......Повеќе
06.07.2017 во 14:00:04
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Како жители на Ново Лисиче а на .......Повеќе
04.07.2017 во 15:53:42
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Сакам да ве извес .......Повеќе
03.07.2017 во 11:16:01
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, на паркингот кај .......Повеќе
02.07.2017 во 16:17:08
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Јули 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by