26 Мај 2020 - 21:20:15

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено lokacija nasproti poliklinika jane sandandanski vednas n .......Повеќе
25.07.2018 во 01:46:02
Тип на барање: Фонтана и чешмички за пиење вода
Одговорено Почитувани, Веќе неколку годи .......Повеќе
20.07.2018 во 10:18:21
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, Ve molime na ul.M.S.Sarlo od pocetok na ulic .......Повеќе
19.07.2018 во 23:00:21
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам во име на станари што .......Повеќе
17.07.2018 во 15:34:38
Тип на барање: останато
Одговорено На ул.М.Ш.Шарло бр.9 во слепата у .......Повеќе
17.07.2018 во 15:29:26
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани , наназад со месеци .......Повеќе
15.07.2018 во 12:00:24
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме од надлежните во Општин .......Повеќе
11.07.2018 во 09:25:39
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani dali primate sezoski rabotnici pozdrav....Повеќе
11.07.2018 во 07:26:42
Тип на барање: останато
Одговорено Ќе може ли да ме известите колк .......Повеќе
10.07.2018 во 17:41:12
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Sakam da prasam vo vrska so ednokratnata pa .......Повеќе
09.07.2018 во 14:10:07
Тип на барање: останато
Одговорено На улица М.Ш.Шарло бр 7 поставен .......Повеќе
04.07.2018 во 16:13:07
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, се направи некој .......Повеќе
04.07.2018 во 11:48:57
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Јули 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by