19 Јуни 2018 - 23:37:30

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ве молам да се заменат сите пре .......Повеќе
31.08.2016 во 11:15:50
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, На новата улица н .......Повеќе
27.08.2016 во 19:06:23
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Дрвата што се по должина на Вен .......Повеќе
24.08.2016 во 14:32:57
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено На аголот меѓу ул.Петар Ацев и .......Повеќе
24.08.2016 во 14:28:56
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани Моето семејство г .......Повеќе
24.08.2016 во 00:35:03
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Здраво, дали може список со адр .......Повеќе
22.08.2016 во 16:54:46
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ziveam vo zgrada na ul Fevruarski pohod b .......Повеќе
18.08.2016 во 09:44:48
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Пролазот помеѓу .......Повеќе
16.08.2016 во 09:20:09
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Добарден, На зеленилото до па .......Повеќе
16.08.2016 во 08:57:36
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pochituvani, Baranjeto go podnesuvam za odobruvanje .......Повеќе
15.08.2016 во 18:02:22
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Ме интересира каде се поднесув .......Повеќе
11.08.2016 во 13:43:19
Тип на барање: останато
Одговорено Pocifuvani Vi pisuva od ulica be.1625 be.16 stan 50 Vo .......Повеќе
09.08.2016 во 18:06:18
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, od sabotnoto nevreme sto go zafati Skopje, v .......Повеќе
09.08.2016 во 13:40:20
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Baranje za osteta od nevremeto sto bese,izvesen period e .......Повеќе
08.08.2016 во 20:27:41
Тип на барање: останато
Одговорено go molam g-din konevski gradonacalnikot na opstina aerod .......Повеќе
08.08.2016 во 11:42:00
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Vcera uporno baravme pomos za pumpi od site nadlezni . i .......Повеќе
08.08.2016 во 08:20:03
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Улицата Руди Чај .......Повеќе
07.08.2016 во 10:43:16
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, vo vrska so baranjeto isprateno na 30.07.201 .......Повеќе
06.08.2016 во 06:25:08
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, не знам дали следниот п .......Повеќе
05.08.2016 во 15:56:08
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Барање за пренасочување на сре .......Повеќе
04.08.2016 во 15:38:59
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани Дали следува еднок .......Повеќе
02.08.2016 во 20:10:00
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња

  1