26 Мај 2019 - 02:54:20

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Baranje za sečenje na drvo Ve molime da ni izlezete .......Повеќе
31.08.2017 во 19:44:01
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Станар сум на ул. .......Повеќе
29.08.2017 во 14:32:19
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани сопственик сум на с .......Повеќе
29.08.2017 во 13:20:27
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани , се работи за М .Ш.Ш .......Повеќе
25.08.2017 во 14:48:54
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Ме интересира ко .......Повеќе
23.08.2017 во 14:15:19
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани Предлагам да се изг .......Повеќе
22.08.2017 во 12:56:37
Тип на барање: останато
Одговорено Дали во нашата општина,градот .......Повеќе
20.08.2017 во 11:08:56
Тип на барање: останато
Одговорено Почитуваи, Во Реонски Ценртар .......Повеќе
16.08.2017 во 12:43:39
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Веке година дена в .......Повеќе
10.08.2017 во 16:37:58
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгово .......Повеќе
10.08.2017 во 16:33:52
Тип на барање: Замена на оштетени плочки
Одговорено Почитувани, Кога е планирано д .......Повеќе
10.08.2017 во 16:27:18
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Ви се обраќам по в .......Повеќе
10.08.2017 во 16:24:22
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Пред влезот на згр .......Повеќе
06.08.2017 во 13:59:39
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, prostorot pomegju zgradata na Vladimir Kom .......Повеќе
04.08.2017 во 14:08:07
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Здраво сакам да дадам еден пре .......Повеќе
03.08.2017 во 21:59:14
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Август 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sponsored by

Developed by