19 Јуни 2018 - 23:31:16

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено ПОЧИТВУАНИ БИ САКАЛА ДА ПРИЈА .......Повеќе
30.09.2016 во 11:29:12
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani dali otkoga gi namestivte metalnite stubcinj .......Повеќе
30.09.2016 во 09:51:58
Тип на барање: останато
Одговорено Дали би требал да регистрирам .......Повеќе
27.09.2016 во 16:55:43
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Почитувани, На пристапната па .......Повеќе
24.09.2016 во 17:39:02
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Преку неколку не .......Повеќе
22.09.2016 во 12:21:45
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Дали се уште важи бесплатното .......Повеќе
22.09.2016 во 11:16:16
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам дали е в .......Повеќе
21.09.2016 во 13:34:21
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Во нашата станбена зграда на у .......Повеќе
21.09.2016 во 09:51:19
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani Na 6 sep 2016 bese izvedena intervencija .......Повеќе
19.09.2016 во 15:15:52
Тип на барање: Замена на оштетени плочки
Одговорено Pocituvani Ve molam za odgovor. Neznam po koj Pat pi .......Повеќе
15.09.2016 во 22:46:33
Тип на барање: останато
Одговорено Samo sakam da Ve informiram vo vrska so stadionceto sto .......Повеќе
13.09.2016 во 10:48:00
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, сакам да пријавам дек .......Повеќе
12.09.2016 во 14:37:09
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Здраво, од центар за управува .......Повеќе
12.09.2016 во 14:34:23
Тип на барање: останато
Одговорено На ул. БОЖИН НИКОЛОВ СИЛНИ во р .......Повеќе
12.09.2016 во 01:11:00
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Обрнете внимание на новиот пар .......Повеќе
11.09.2016 во 08:49:11
Тип на барање: останато
Барањето е проследено до надлежните служби Новиот тротоар од бехатон, ул.М .......Повеќе
07.09.2016 во 11:08:17
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Многу се израдува .......Повеќе
01.09.2016 во 10:16:12
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Сакам да Ве извест .......Повеќе
01.09.2016 во 09:54:44
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Септември 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by