24 Март 2019 - 22:24:42

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Живеам на бул. Трета Македонск .......Повеќе
25.09.2017 во 09:48:56
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, изминатата година .......Повеќе
19.09.2017 во 08:29:44
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Добар ден. Сакам да пријавам пр .......Повеќе
18.09.2017 во 09:21:59
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pocituvani, Sakam da prasam pri otkup na gradezno zemj .......Повеќе
15.09.2017 во 09:48:40
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, кога веќе се поста .......Повеќе
11.09.2017 во 10:52:11
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено Почитувани, Ме интересира зо .......Повеќе
04.09.2017 во 15:36:39
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, Вчера приметив д .......Повеќе
01.09.2017 во 13:17:08
Тип на барање: Нови пешачки патеки

  1

 

Архива

<< Септември 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sponsored by

Developed by