26 Мај 2019 - 02:56:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani, Ekipite na vodovod pred nekoe vreme interve .......Повеќе
01.11.2017 во 00:07:06
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Во името на совето .......Повеќе
31.10.2017 во 16:15:18
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Pocituvani na ulica simeon kavrakirov pozadi kafanata ru .......Повеќе
30.10.2017 во 23:29:45
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено ОПШТИНА АЕРОДРОМ БА .......Повеќе
30.10.2017 во 14:33:58
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено barame od noviot gradonacalnik zlatko m barm dve sijali .......Повеќе
29.10.2017 во 00:19:53
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Zdravo. Ve molam za intervencija na lokacija od OU Aleks .......Повеќе
27.10.2017 во 13:25:57
Тип на барање: Диви депонии
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгово .......Повеќе
26.10.2017 во 11:34:10
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Би сакала да Ве п .......Повеќе
26.10.2017 во 11:21:35
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, ве молам вашите ин .......Повеќе
26.10.2017 во 09:22:33
Тип на барање: останато
Одговорено Ve molam za info,dali sleduva ednokraten nadomestok za t .......Повеќе
22.10.2017 во 12:05:54
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Ме интересира ко .......Повеќе
21.10.2017 во 23:30:30
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Bi sakal da Ve izvestam deka zeleniloto n .......Повеќе
20.10.2017 во 10:28:18
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, Bi sakal da Ve izvestam deka veke podolg .......Повеќе
20.10.2017 во 10:20:00
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, На улица Пандил Ш .......Повеќе
09.10.2017 во 12:18:45
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Ve molime za osvetluvanje od dve tri sijalici na samite .......Повеќе
06.10.2017 во 03:38:57
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Nasproti vlezot na poliklinikata jane sandanski ima nisa .......Повеќе
06.10.2017 во 03:35:45
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Zamena na sijalica na adresa kosta novakovic br7A (zolta .......Повеќе
04.10.2017 во 22:04:14
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Zdravo, Ve molam dokolku moze da se posadi edni drva na .......Повеќе
04.10.2017 во 17:03:02
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Барање за заштита од бучава. Ве .......Повеќе
02.10.2017 во 12:40:27
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Октомври 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by