05 Декември 2020 - 01:00:28

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ve molam za sreduvanje e resavanje so problemot a parkin .......Повеќе
31.10.2019 во 11:02:04
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ve zamoluvame da napravite uvid na dvete det .......Повеќе
28.10.2019 во 15:06:03
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Добро е и за позддравување што .......Повеќе
17.10.2019 во 13:09:11
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Октомври 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sponsored by

Developed by