19 Јуни 2018 - 23:42:44

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Кога ќе се врши и .......Повеќе
29.11.2016 во 14:46:04
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Pocituvani, koi dokumenti e potrebno da se dostavat vo O .......Повеќе
29.11.2016 во 08:05:48
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Pocituvani, moeto baranje od naselba lisice bese za uli .......Повеќе
21.11.2016 во 17:46:44
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Кога планирате да ја направите .......Повеќе
21.11.2016 во 10:34:02
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, На ул. Трета маке .......Повеќе
18.11.2016 во 12:04:42
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани ! Имам три барања д .......Повеќе
16.11.2016 во 15:46:53
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ве молам за ваш од .......Повеќе
16.11.2016 во 12:51:36
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Imam edna sugestija vo vrska so noviot park .......Повеќе
14.11.2016 во 11:24:46
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Прво сакам да Ви .......Повеќе
12.11.2016 во 13:48:18
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ви пишувам повторн .......Повеќе
11.11.2016 во 09:41:01
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, jas sum stanar na Treta Makedonska Brigada .......Повеќе
10.11.2016 во 12:32:51
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, firma sme pod kirija vo zgrada na Vladimir K .......Повеќе
09.11.2016 во 14:34:40
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани Знам дека не сум п .......Повеќе
08.11.2016 во 14:29:42
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Dali vo tek na mesec noemvri ke ima sobiran .......Повеќе
07.11.2016 во 19:56:06
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Kako stanar vo Skopjanka, K.J.Pitu br.15, v .......Повеќе
02.11.2016 во 11:40:53
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Ноември 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by