17 Јуни 2019 - 17:07:08

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено За набавка на прочистувачи на .......Повеќе
30.11.2017 во 15:55:20
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, Сакам да посочам .......Повеќе
29.11.2017 во 11:51:00
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Сакам да пријава .......Повеќе
28.11.2017 во 15:07:46
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Со изведбата на п .......Повеќе
28.11.2017 во 12:47:21
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Би сакала да знам .......Повеќе
27.11.2017 во 22:47:43
Тип на барање: останато
Одговорено Дали крстосницата ул.Методија .......Повеќе
23.11.2017 во 12:32:48
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Одкако започна г .......Повеќе
22.11.2017 во 15:38:17
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме надлежните и одговорни .......Повеќе
22.11.2017 во 11:53:31
Тип на барање: останато
Одговорено Ве известувам дека јавното осв .......Повеќе
20.11.2017 во 17:39:32
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Pocituvani, Prethodno pobarav da gi ostranite vozilat .......Повеќе
19.11.2017 во 18:28:10
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Претходно неколк .......Повеќе
16.11.2017 во 11:29:07
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Bi sakal da Ve izvestam deka na ulica 161 .......Повеќе
15.11.2017 во 16:01:23
Тип на барање: останато
Одговорено Замолувам да се провери легалн .......Повеќе
15.11.2017 во 12:56:01
Тип на барање: останато
Одговорено Решавање на комунален проблем....Повеќе
14.11.2017 во 16:42:07
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Kako nadlezni za bezbednosta na opstinskite ulici baram .......Повеќе
14.11.2017 во 14:33:15
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, како официјален пр .......Повеќе
08.11.2017 во 09:36:32
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани, Сакам да прашам ко .......Повеќе
06.11.2017 во 15:01:47
Тип на барање: Диви депонии
Одговорено Po ituvani, nsjljubezno ve zamoluvam da izvrsite kontrol .......Повеќе
01.11.2017 во 19:17:54
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Ноември 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    

Sponsored by

Developed by