26 Мај 2020 - 23:10:07

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, би Ве замолил да се .......Повеќе
27.11.2018 во 10:19:18
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Ви пишав и претход .......Повеќе
23.11.2018 во 08:30:19
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Единствената канд .......Повеќе
10.11.2018 во 22:11:55
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Gospodine gradonacalnik, Po milioniti pat vi pisuvam .......Повеќе
05.11.2018 во 19:30:52
Тип на барање: останато
Одговорено na ulica KOSTA NOVAKOVIC BR 7A zolata zgrada nasproti po .......Повеќе
03.11.2018 во 23:37:20
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Ноември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by