21 Април 2021 - 17:19:49

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, ме интересира вие .......Повеќе
28.11.2019 во 22:44:41
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani Ve molam za intervencija vo ulicnoto osvetle .......Повеќе
27.11.2019 во 08:18:27
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Во нашиот влез се .......Повеќе
26.11.2019 во 11:36:56
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено zdravo, me interesira kade mozam da prijavam nepravilno .......Повеќе
25.11.2019 во 21:41:58
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве известувам де .......Повеќе
22.11.2019 во 09:32:18
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, секој викенд од те .......Повеќе
09.11.2019 во 23:20:20
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Живееме во колект .......Повеќе
07.11.2019 во 11:13:56
Тип на барање: останато
Одговорено Pregorena svetilka pred zgrada br.65 na Vidoe Smilevski- .......Повеќе
07.11.2019 во 09:23:58
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Крајно време е да се постават з .......Повеќе
06.11.2019 во 11:04:41
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено Почитувани, во дворот на ОУ Бла .......Повеќе
05.11.2019 во 13:02:30
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Ноември 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sponsored by

Developed by