16 Ноември 2018 - 02:38:29

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Вчера на паркинг .......Повеќе
29.12.2016 во 14:34:02
Тип на барање: останато
Одговорено ziveeme na ul Vladimir Komarov br.8-4-6 po novo 23 Septe .......Повеќе
27.12.2016 во 21:24:50
Тип на барање: останато
Одговорено На дел од улица 10 уличното осве .......Повеќе
26.12.2016 во 16:50:08
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено До комуналниот инспектор на Оп .......Повеќе
25.12.2016 во 22:09:00
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, апелирам за помо .......Повеќе
24.12.2016 во 14:09:35
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме да надлежните инспекци .......Повеќе
24.12.2016 во 00:59:56
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, сакам да ја пријав .......Повеќе
23.12.2016 во 23:35:24
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме да надлежните инспекци .......Повеќе
22.12.2016 во 12:06:35
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ме интересира за е .......Повеќе
21.12.2016 во 23:58:06
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено почитувани, би сакал да ми каже .......Повеќе
21.12.2016 во 16:59:56
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Vi se obrakam bidejki veke podolgo vreme i .......Повеќе
19.12.2016 во 12:11:49
Тип на барање: останато
Одговорено На трета македонска бригада УЛ .......Повеќе
12.12.2016 во 12:50:04
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Бидејќи до сега не .......Повеќе
07.12.2016 во 01:20:16
Тип на барање: образование

  1

 

Архива

<< Декември 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by