21 Април 2021 - 15:35:31

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, би сакала да знам .......Повеќе
16.12.2019 во 13:09:50
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, која е процедурат .......Повеќе
16.12.2019 во 08:49:43
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani,ke ve molam za odgovor dali vo skoro vreme se .......Повеќе
08.12.2019 во 00:43:17
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, дали постои план з .......Повеќе
04.12.2019 во 12:14:28
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани,кога ке се доврши з .......Повеќе
04.12.2019 во 12:09:02
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, одлична работа н .......Повеќе
02.12.2019 во 09:04:15
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Декември 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by