23 Октомври 2018 - 16:29:43

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

04.07.2017 во 15:53:42

Како жители на Ново Лисиче а нарочито на зградите од 18 до 32 па и пошироко, бараме двете ударни шахти на влезот на паркинзите кај АСНОМ 18 по старо да ги санирате бидејќи ги искршивме автомобилите, воедно би ве замолил ако има можност шеталиштето пред зграда 30 да го поправите бидејќи со прекопи и преправки е доста оштетено. Поздрав

Статус: Одговорено
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

 
Одговор

04.07.2017 во 16:28:35

Почитувани, шахтите се под надлежност на ЈП „Водовод и канализација“ и би Ве замолиле да се обратите до нив за санација. Што се однесува до шеталиштето, би сакале да Ве информираме дека секој кој вршел прекопи и други градежни активности има обврска сѐ да врати во првобитна состојба. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by