23 Октомври 2018 - 15:30:26

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

11.07.2017 во 12:06:07

Почитувани, Пред две недели на Совет на родители ни беше соопштено дека за најдоцна десет дена ќе започне со уривање на дел од старото училиште „Димитар Македонски“ во населба Лисиче за да отпочне изградбата на новото. Досега тоа не се случило и вработените во училиштето не знаат да не информираат кога и дали воопшто ќе се случи тоа. Би сакала да знам за кога е планирано да отпочне процесот на изградба на долгоочекуваното ново училиште? Со почит,

Статус: Одговорено
Тип на барање: образование

 
Одговор

11.07.2017 во 13:17:12

Почитувани, се чека позитивно мислење од Министерството за внатрешни работи за да се издаде одобрение за градба, по што ќе се започне со изградбата на новото училиште. Ви благодарами што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by