23 Октомври 2018 - 15:30:40

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

17.07.2017 во 09:11:30

Почитувани, Како Жители на Општина Аеродром поточно Реонски центар апелираме да се превземат итни мерки за кучињата скитници во нашето маало. На потегот од бул Србија до училиштето Александар Македонски околу зградата на комерцијална банка до дивиот парк веќе одреден период е појавена глутница на кучиња која секој дневно ги напаѓа нашите деца до касните ноќни часови се приметува лаење и напаѓање на бициклисти и автомобили. Ве молиме со внимание да го разгледате овој случај и веднаш да го пријавите до надлежните служби и да ги отстраните дивите кучиња кои секој дневно го загрозуваат животот на нашите деца! Се надевам дека одговорот од Ваша страна ќе биде преточен во Дела и

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

17.07.2017 во 12:49:15

Почитувани, пријавено е до Центарот за заштита на кучиња скитници - Вардариште од каде ќе испратат екипа и ќе ги преземат соодветните мерки. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by