23 Октомври 2018 - 16:23:19

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

18.07.2017 во 23:12:12

Почитувани,ќе ве замолам за инфо, за која цел се прави улицата позади школото Александар Македоски и истата излегува на булевар Србија. Имено улицата на едната страна кај Атом е затворена и директно оди кон бул, Србија при што се затвара долгата улица која е паралелна на булеварот а почнува од градинката на Лисиче позади бензиската пумпата покрај новите згради и води накај поштата на семафорите во Ново Лисиче. Одсекогаш улиците се правеле да им служат на луѓето и да им овозможуваат полесно да се поврзуваат но мислам дека не е случај и со оваа улица сега што се прави, бидејки истата ништо не поврзува туку напротив разделува.Би било убаво кога некој би излегол на терен и ја разгледа состојбата и го спречи пресекот на улицата.

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

19.07.2017 во 15:49:35

Почитувани, улицата се гради според проект кој е одобрен од Сектор за сообраќај при Град Скопје и МВР. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by