21 Септември 2018 - 10:14:19

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

09.10.2017 во 12:18:45

Почитувани, На улица Пандил Шишков број 7 (зградата со Рептил маркет),пред самиот влез на зградата не работи-прегорено е уличното светло. Ве молам за интервенција,од причина што е доста темно во овој дел на општината,порди изградба на новите згради. Благодарам

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

09.10.2017 во 14:42:16

Почитувани, пренесено е до надлежните служби кои ќе интервенираат во најкус можен рок. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Септември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by