26 Мај 2019 - 03:46:34

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

13.01.2018 во 15:34:57

Почитувани, Ве молам да ми одговорите , Дали и кога се планира изградба на Новопроектирана улица 3 од урбанистичкиот план ГорноЛисиче А, која што проаѓа покрај ресторанот Златник и зашто ништо не се случува со изградба на истата иако е предвидена со урбанистички план.Исто така молам за одговор кој е надлежен за чистење на полето сопственост на Певец кое се претѕвора во депонија за секаков одпад и дали некој ќе ја исчисти. Однапред благодарам на одговорот и се надевам на реализација на барањето.

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

17.01.2018 во 11:45:56

Почитувани, оваа година во буџетот не е предвидена изградба на посочената улица. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Мај 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by