21 Февруари 2019 - 21:19:00

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

13.03.2018 во 22:31:38

Сакам да побарам корекција на дупка на ул. 23 Октомври при влезот на паркингот на зграда бр. 20. Имено штом ќе се сврти во паркингот од лева страна во близина на шахта за атмосферска вода има дупка која при дождови се полни со вода и претставува потешкотија за движење на пешаци и возила. Ве молам, да имате во предвид нејзино санирање. Благодарам за разбирањето. Заедница на станари од ул. 23 Октомври бр. 20

Статус: Одговорено
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

 
Одговор

14.03.2018 во 13:17:15

Почитувани, Вашето барање е пренесено до Одделението за комунални работи. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Февруари 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28    

Sponsored by

Developed by