13 Август 2020 - 06:47:44

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

16.08.2018 во 23:31:11

Почитувани, Барам инспекторот за домување да изврши контрола на работата на фирмата ЕМАГ ДОМ, имено истата како управител на зградата на ул. Методија Шаторов Шарло бр.5А има потрошено средства од резервен фонд, за кои ние станарите не сме информирани за што се потрошени и нема одлука за истото. Исто така, нема годишна план за одржување на зградата и до сега немаме одржано состанок

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

17.08.2018 во 11:49:16

Почитувани, Општината нема надлежност во однос на ова прашање. Тоа ќе мора да го решите со фирмата задолжена за одржување, а исто така може да побарате и правна помош. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Август 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by