13 Август 2020 - 07:08:13

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

24.08.2018 во 13:23:53

Pocituvani, Ve zamoluvam da mi odgovorite koj treba da plati administrativna taksa vo iznos od 50.00denari vo slucaj koga se ponnesuva barahje -proekt za dogradba na stamben objekt kade ima povece sopstvenici. Dali se uplatuva edna uplatnica . od kogo . ili pak od sekoj sopstvenik na stanot vo zgradata. treba da uplati po 50.00 denari So pocit .

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

27.08.2018 во 10:27:08

Почитувани, доколку станува збор за едно барање, се уплатува една уплатница од подносителот на барањето. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Август 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by