26 Мај 2019 - 03:06:15

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

03.10.2018 во 10:45:19

На почеток на улицата М.Ш.Шарло кај градилиштето има две /2/ бандери за улично осветлување на кои не светат лед сијалиците.Ве молам додека има гаранција да се заменат.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

05.10.2018 во 09:06:48

Почитувани, Општина Аеродром испрати допис до фирмата која гради на таа локација да го отстрани дефектот. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Мај 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by